mandag 2. januar 2012

Matpakking

No har me pakka (nesten) ferdig dei depota me etter kvart skal sende ut, og fått handla (nesten) alle dei siste småtinga me treng. Me er framleis på jakt etter eit snertent termometer, sveiveradio og nokre andre småting. Me får sjå om me finn det i morgon.

Matmatmat - og pulk, bensin og anna småtjafs

HappyCampers har handla mat, mykje mat, og er nøgde med det

I dag tok me oss ein tur til Ryfoss for å hente kart på posten, og til Vang for å handle mat. Me var også ein tur oppom Intersport på Filefjell, der me fekk 30% rabatt på det me handla, tusen takk for det! Handleturane tek litt ekstra tid når avstandane er lange, men det er berre å bruke køyretida på noko artig eller som avslapping. Me trur me har god oversikt over utstyr no, men det vert spanande å sjå om me har fått med oss alt me treng når turen set i gang.

Mamma pakkar ut teposar - her skal det ikkje berast mykje ekstra

I dag (mondag) er det gjort eit lite intervju med oss i Oppland Arbeiderblad! Hurra! Bileta er frå ein skitur me gjekk før påske i fjor, innom alle seks Valdres-kommunane. Det er artig å få litt merksemd kring turen, særleg no som det snart brakar laus.

Randi

2 kommentarer:

  1. Hei,
    kan dere ikke legge ut en liten post om menyen? Alltid spennende å vite hvordan få med seg nok mat - som man også skal ha litt lyst til å spise.

    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Sant, Dagfinn! Me skal leggje ut nokre heite tips innan tur-kokkelering! Nøkkelord er potetmos og medisterkaker:)

    SvarSlett