mandag 27. februar 2012

I medvind gjennom Rondane



Det finnes jo ingen bedre måte å bruke vinterferien sin på enn å bli med disse glade vandrerne på tur gjennom Rondane!  Jeg møtte Åslaug på Mysusæter tirsdag ettermiddag. Randi og Ole Lennart hadde tjuvstarta og gått i forveien inn til Rondvassbu.

Etter en god natts søvn, en god frokost og reparering av pulker satte vi kursen over Rondvatnet og mot Dørålseter. Rondane viste seg fra sin beste side i strålende vær! Utover dagen blåste det skikkelig opp, men med riktig vindretning fikk vi god hjelp ned mot Dørålseter.
Satte opp teltene et godt stykke nedenfor DNT-hytta, og resten av kvelden bød på god middag, dessert og ikke minst Ole Lennarts Quiz :)

I Folldal stoppet det mange hyggelige folk opp utenfor butikken for å prate, og Åslaug og Randi fikk mange gode råd og tips på sin ferd videre nordover. De fikk også erstattet sine noe ødelagte pulker her med to nye. I jakten på en teltplass i nærheten av sentrum (siden Ole L og jeg skulle ta bussen tidlig dagen etter), fikk vi tilbud av en veldig hyggelig og hjelpsom mann om å ligge i ei lita hytte på gården hans. Dette takket vi selvfølgelig ja til! Dagen etter var det tid for hjemreise for Ole L og meg, mens Åslaug og Randi satte kursen mot nord.


Åslaug tydelig fornøyd med at Randi fletter håret!

Princess Leia 

Rondvatnet

Se så fine fletter!

Randi deiger seg på Rondvatnet

Åslaug og Ole Lennart 

Sola takket for seg og ble bytta ut med vind...

...men med vinden i ryggen er Randi like glad!

Pause og mat må'n ha, sjøl med stiv kuling i vinkasta!

Camp Dørålseter

Teltkos

Good morning, Rondane!



Problemer med sviende røyk i øya ved bålet?
Ikke med disse Bollé slalombrillene!

"JA-sokken" eller "BRA-sokken"
Ja takk, begge deler, mener Åslaug!


Tusen takk for en strålende tur gjennom Rondane til Folldal! En sann fornøyelse å gå sammen med dere på denne flotte etappa fylt med mye godt humør og mye latter underveis! 

Kanskje jeg dukker opp på ei etappe lenger nord også. 
God tur videre, superdamer!! :)
- Gjesteblogger Ine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar